Aanbevolen : Van Gils Automotive - camper verkopen

Taxi Arnhem Zuid

Published Dec 31, 22
6 min read

Taxi Schiphol Den Haag

In [...] 04 jun De voertuigen van het failliete taxibedrijf Verhoef uit Uithoorn blijven voorlopig rijden. Zo komt [...] 13 jun Taxi Kaijer heeft branche- en streekgenoot Taxi Pronk overgenomen. Sinds 1 juni maken de [...] 15 mrt Hoewel taxiverzekeringen alsmaar duurder worden, ziet staatssecretaris staatssecretaris Stientje van Veldhoven geen reden om [...] 07 jun Ouderen en wmo-pashouders in de regio Drechtsteden gaven de Drechthopper in 2017 gemiddeld een [...] 11 feb Acht gemeenten in Noord-Holland zijn een aanbesteding gestart voor extra vervoercapaciteit voor de Regiorijder.

Zo denken veel [...] 01 okt Pro, Media Group, uitgever van onder meer Taxi, Pro, is per 1 oktober de nieuwe eigenaar [...] 07 sep Aan de indicatie van vervoervolumes in aanbestedingen kunnen door een taxibedrijf geen rechten worden [...] 27 dec De eerste helft van 2018 draaide om het gebrek aan betaalbare taxiverzekeringen, de strijd [...] 19 feb Honderden taxichauffeurs uit met name de grote steden hebben op het Malieveld in Den [... taxi middelburg.] 20 mei In Breda is een 28-jarige fietser om het even gekomen bij een aanrijding met een [...] 26 apr Een taxichauffeur die zich in recente jaren schuldig maakte aan hennepteelt en een snelheidsovertreding, [...] 30 okt De gemeente Amsterdam heeft terecht het besluit genomen om oudere touringcars en dieseltaxi’s per [...] 15 jul Taxibedrijf van Gerwen en de gemeente Veldhoven zitten nog steeds niet op één lijn [... taxi middelburg.] 15 sep Bij een aanrijding tussen een lesauto en een taxi in Amsterdam zijn de inzittenden [...] 18 dec Gamis el Bouakili, directeur van Schiphol, Taxi / TCS, werd onlangs verkozen tot The Other [...] 28 sep De touringcarsector kan, als het om veilig vervoer gaat, nog veel leren van de [...] 09 okt Bij het verkopen van een taxi kan de nodige rompslomp komen kijken.

Deze auto heeft [...] 05 feb Sinds kort is IIVN actief als zelfstandige inspectie-instelling voor taxikeurmerk TX-Keur. Tot voor kort [...] 04 mrt De organisatie was vanwege het matige weer nog bang voor een slechte opkomst, maar [...] 30 aug De taxi’s van Taxicentrale Amsterdam maken vanaf nu onderdeel uit van het aanbod van [...] 14 nov In de verwarring na een aanrijding tussen een politieauto en een taxibus verdween die [...] 27 nov In Frankrijk is een 24-jarige man opgepakt die wordt verdacht van de moord op [...] 04 jun Mobility as a Service, duurzaamheid en anders aanbesteden zijn belangrijke thema’s in de Nederlandse [...] 01 mei Een conflict tussen een taxihost en een taxichauffeur op Schiphol is de chauffeur op [...] 10 sep De touringcars die NS inzet bij werkzaamheden of storingen rijden met ingang van het [...] 28 mei De gemeenten Middelburg, Veere en Vlissingen hebben hun doelgroepenvervoer voorlopig gegund aan Hala Zeeland [...] 04 dec Staatssecretaris Stientje van Veldhoven van Infrastructuur en Waterstaat is vol lof over de manier [.. taxi middelburg..] 20 sep Kiwa heeft een alternatief voor de boordcomputer taxi ontwikkeld.

09 jul Taxi Carwash is een nieuw concept dat alle rompslomp rondom het wassen van taxi’s 13 dec Volgens de taxisector in Vlaanderen komen de plannen van minister Weyts om de taximarkt [...] 24 apr Taxi Wegman zal een doorstart maken.

De komende dagen [ (taxi middelburg)...] 14 mei Taxibedrijf Van Gerwen zegt het leerlingenvervoer in Veldhoven goed uit te voeren. Maar volgens de [...] 06 jun Taxichauffeurs op Eindhoven Airport zeggen steeds meer last te hebben van ronselaars die hen [...] 04 jul De gemeente Amsterdam breidt het aantal inrijverboden voor touringcars in het centrum uit.

Taxi Waddinxveen

Om één van de daders te [...] 12 jun De kantonrechter te Enschede heeft onlangs een verzoek tot ontbinding van een ‘slapend dienstverband’ [...] 09 apr Acht gemeenten in de regio Gooi- en Vechtstreek willen hun doelgroepenvervoer mogelijk in eigen [ (taxi middelburg)...] 15 aug De achtste editie van het IRU International Taxi Forum zal op vrijdag 2 november [...] 27 jun Minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid verwacht niet dat het zorgvervoer flink duurder wordt [...] 09 jul Het Limburgse doelgroepenvervoer is voor in elk geval vijf jaar gegund aan in totaal zes [...] 17 jul Het regiotaxivervoer in elf Noord-Brabantse gemeenten wordt momenteel voor een nieuwe contractperiode van drie [...] 01 jul De registratie voor deelname aan Taxi Expo en het Nationaal Congres Contractvervoer 2019 is [...] 08 feb Het wordt voor zzp’ers niet verplicht om pensioen op te bouwen.

Die 27 dec De gemeenten Dronten, Lelystad, Noordoostpolder, Zeewolde en provincie Flevoland gaan door met de opzet [...] 18 sep De gemeente Midden-Groningen wil een deel van het wmo-vervoer niet meer door taxibedrijven, maar [...] 27 feb Het wmo-vervoer van de gemeente Den Haag is voor de komende jaren gegund aan [...] 27 dec Voor ondernemers in het taxi- en zorgvervoer bood 2018 weer voldoende uitdagingen (taxi middelburg).

400 auto’s [. - taxi middelburg..] 08 okt De gebruikers van het wmo- en leerlingenvervoer door Via, Vé zijn tevreden over het vervoer [...] 05 nov Versnippering in beleid voor de straattaxi zorgt ervoor dat de kwaliteit van taxivervoer door [. - taxi middelburg..] 18 jul Op het buitenterrein van Autotron Rosmalen tonen verschillende automerken op donderdag 20 september hun [...] 07 jan Met de E 300 brengt Mercedes-Benz een auto op de markt waarmee zowel volledig [...] 04 jun Het Nationaal Congres Contractvervoer 2019 vindt plaats op donderdag 10 oktober in Expo Houten, [...] 29 aug Ze staan er allemaal, de nieuwste, mooiste en meest populaire zakenauto’s van dit moment.Deze dienst [...] 24 jun Verschillende gemeenten hebben de afgelopen tijd hun leerlingenvervoer voor de komende jaren gegund. Munckhof [...] 24 jan SP-Kamerleden Cem Laçin en Mahir Alkaya willen graag weten wat de regering vindt van [...] 10 mei De internationale brancheorganisatie voor het wegvervoer IRU brengt een nieuwe certificering voor touringcarchauffeurs op [...] 31 jul De lantaarnpalen langs de snelwegen in ons land gaan ’s avonds en ’s nachts [...] 08 jun In New York hebben de afgelopen vijf maanden vijf taxichauffeurs zelfmoord gepleegd omdat ze [...] 18 jun Verschillende opdrachten van het onlangs failliet verklaarde Taxi De Roo zijn inmiddels bij andere [...] 13 sep In Eindhoven is nu een jaar het systeem met Toegelaten Taxi Organisaties (TTO’s) van [...] 01 apr Zilveren Kruis heeft het inkoopdocument voor haar zittend ziekenvervoer gepubliceerd.

Navigation

Home

Latest Posts

Wörthersee Camping Mobilhome

Published Mar 24, 23
8 min read

Auto Verkopen Marktplaats Opgelicht

Published Feb 26, 23
11 min read

Gwk Export Auto

Published Feb 24, 23
10 min read